広島県立賀茂北高等学校

Hiroshima Prefectural Kamokita Senior High School

小さな学校大きな夢!

学校生活 > 部活動

運動部活動に係る活動方針

活動計画

ソフトテニス

自転車部

百人一首部

放送部

新聞部

フラダンス部

科学研究部

英語クラブ

School Trip to Singapore & Malaysia 2018

Toyosaka Scenery
   (Reported by students from class 3-1&3-2)
Reading War-poetry Meeting at the Peace Memorial Park
   (Reported by Ayu,English Club)
Students translated a famous Japanese folk tale,"The Moon Princess."
   (Translated by Students in English-Expression-Ⅱ Class)